Beste liefhebber van Logeren bij Belgen,

Verbleef u in een chambres d’hôtes, charmehotel of ander logeeradres dat vermeld staat in de gidsen Logeren bij Belgen in Frankrijk of Logeren bij Belgen in Italië, Spanje, Portugal en Marokko? Dan hopen wij dat u een aangename vakantie had. Wij zijn erg benieuwd om uw ervaringen te kennen en danken u bij voorbaat om enkele minuten te besteden aan het invullen van dit online evaluatieformulier.

Want uw mening is belangrijk!

Uw evaluatie is waardevolle feedback op de informatie in onze gidsen. Wij behandelen uw commentaar vertrouwelijk: uw individuele beoordeling wordt niet gepubliceerd. Alle evaluaties samen zullen helpen om ons een beter beeld te vormen van de kwaliteit van onze gidsen en de daarin opgenomen logeeradressen.

Per persoon en verblijf kan er slechts één evaluatie ingevuld worden. Evaluaties die onder schuilnamen of initialen worden ingediend, komen niet in aanmerking.

Hebt u ons iets te melden over een verblijfsadres dat (nog) niet in de gidsen van Logeren bij Belgen staat, vul dan geen evaluatieformulier in, maar stuur ons rechtstreeks een e-mail naar info@bestchambresdhotes.com.

Erwin De Decker & Peter Jacobs
Auteurs Logeren bij Belgen